Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om behovet att lätta, att se fram emot kulning i skogen. Snart där *ler*


Krusningar på de sovande sjöars hinna


Jag måste till sjöarna

Jag vill skrika där
locka ut henne

Väggarna för tunna här
Människorna för många
rädda för henne

hennes sylvassa
de hjärtskärande
hennes vithet
de utdöende

De renaste stunder då våra öden förenas

ekar mellan
granstam och trollton
morgonfrost och granit

skapar krusningar på de sovande sjöars hinna

Jag måste
Hon vill




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-12-06 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson