Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam i vita lakan


Gråt


Gråten är tveksam

vitnad ensamhet ljuger

vägen mot ögat lång




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-12-06 16:11



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Mycker vacker och djupt rörande dikt.
2006-12-07

  Anders P VIP
vemodig, vacker och välskriven
2006-12-06

  Frederick
Jaaaa!
Såna texter gillar jag! :D Fast det vet du nog ;D
2006-12-06

  Ida2
Ojoj. så fin. berörande!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson