Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett extra mig


Jag är en enkel människa
med en invecklad person
Det är vad jag tror, om jag får det

Min uppväxt var kanske inte helt normal
Men, å andra sidan, vems är det?
Det finns mycket inunder
som inte vill ut
Ligger bra där det är
mycket stilla

Jag måste inte inte skratta när jag borde gråta
men det är faktiskt det jag vill
för ditt medlidande är inte värt ens hälften
så mycket som ditt leende
mot mig

Ord är lätta att ta sig till, men det gör jag ändå inte
för, känner jag något måste?
En vokal kan klinga i luften någon sekund
är sen oexisterande
utspädd luft

Men tro inte att jag inte förstod
Tro inte att jag inte hörde
Gissa inte att jag tog barndomen lätt
eller att saker är döda och glömda

De finns för mig, både gott och ont,
för alltid lär man sig något
Jag är en enkel människa
med en invecklad person

Det är vad jag tror, om jag får det




Övriga genrer av Skalet
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-06 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet