Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ingen ser...


Pärlor av salt


Silverpärlor

Gnistrande, blanka silverpärlor

Blanka silverpärlor gjorda av salt

Pärlor av salt som faller om natten

Om natten när ingen ser

När ingen ser och ingen hör

Ingen hör de kvävda snyftningarna

Kvävda snyftningar och rop

Kvävda rop som ingen hör

Som ingen hör och ingen ser

Ingen ser hennes pärlor av salt




Fri vers av Nattiz
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-12-06 19:31



Bookmark and Share


  Proton
Så varför gråter vi endast när vi är ensamma, varför vill inte bli sedda när det är vad vi behöver mest av allt?

Hjärtskärande...
2006-12-07

  Rozhan
Tårarnas text detta! Vackert & ack så sorgset om dom kvävda tårarna som vi ibland alla känner! Bra skildrat!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz