Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den enda rätta känslan


du är allt jag behöver
den enda rätta känslan

och varje dag är en lång kamp
mot kylan och tomheten
tomheten du vägrar fylla
tomheten

gnistan i mina ögon dör bort
kan du inte se det?
nej, du är blind
blind för mig och det jag känner

men du får blommorna att blomstra
och du får mitt hjärta att slå
när jag är så nära döden
när jag tynar bort så sakta

om du såg mig nu
blanka ögon, kalla händer
vad skulle du göra?

lägg mig ner
kyss min panna
sjung mig till sömns

det är allt jag ber

och jag vet att jag inte är mycket
jag är inte stark
jag är inte vacker
jag är inte smart
och definitivt inte allt man vill ha

och jag önskar jag var bättre
så mycket bättre för dig

och att jag kunde skriva bättre
men även om ditt hjärta var borta
så skulle jag inte kunna förklara mig
mig och mina känslor

de här orden är allt jag har
de du inte kommer att se

men du är allt jag behöver
den enda rätta känslan
och det här är allt
allt som jag har att ge




Övriga genrer av ms jessicaever
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever