Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara vinternätter...


Natt i Norr


Glimmande stjärnor, gnistrande kristaller
Över ett mörkt himlavalv

Fladdrande norrsken i lysande grönt
Ett eldklot i nattskyn som lyser upp

Långsamt fallande flingor som glittrar
Över en ensam väg

Mörka stigar utan fotspår
Ensamma tassavtryck i virvlande snö

Grenar som sträcker sig
Försöker nå över ytan

Svala vindar
Över istäckta vatten

Natt i Norr




Fri vers av Nattiz
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-12-06 23:42



Bookmark and Share


  Mike
Får lite hemlängtan att denna mysiga text! älskade norrland!
2006-12-12

  Proton
Hur kan man inte älska dessa magiska nätter...
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz