Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
devil ninjah unlimited powah >< (jag ber om ursäkt för titeln, den är konstig)


med ninjasparkar ska vi visa dem, ja jävlar vad vi ska visa dom


jag ser vilken misär du lever i

/du har sagt att allting
ser så svart ut nu/

jag frågar hur du mår varje dag

/du har sagt att du inte
orkar hata livet längre/

jag har inte hjälpt dig
ännu.
kommer jag att göra det?
nej.
jag kan inte hjälpa dig
men jag lovar
att jag ska vara här
när du inte längre orkar.
och när du gråter
så lovar jag
att jag ska säga tröstande ord
om att allting kommer bli bra
snart.
Men kommer jag att hjälpa dig?
Knappast.



jag lovar på hedershedershedersord att den här världen inte är värd någon så bra som du.




Fri vers av hatobjekt
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-12-07 00:01



Bookmark and Share


    Berusadeankan
devil ninjah unlimited powah !!!
You win @ poems! <3
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt