Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONE LOVE . . . ONE HEART, a tribute to Bob Marley



A tribute to Bob Marley




When the sound and the music surrounds me

when the tunes lift me up, up to higher ground

free flying to the tasteful of beat sound

in spirit, mind and body

oh my spirit. . . Hit me with that music



"ONE LOVE . . . ONE HEART

Let\'s get together and feel all right

Hear the children crying

ONE LOVE . . . ONE HEART"



Hit me with that reggae music

ground control to heaven, "stir it up"

"Oh little darling . . ."


. . . and up in heaven. . .Bob smiles at us

skanking and singing "What a beautiful place"


oh my spirit. . .
Hit me with that music

and let us feel alright . . .




Fri vers av DanSan
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-12-07 11:53



Bookmark and Share


  peter markurth
gillas
2009-04-12

    ettolrahC
BLESS!
2006-12-09

    ettolrahC
Roligt upplägg och mycket oväntat (egentligen)... Forever loving BOB! Han såg redan då att det var så mycket problem i världen att han ville att hans ögon skulle bli välsignade varje morgon. Alla borde tänka så och försöka, i allafall lite, ägna tanken till en enda varm sluten cirkel av skön kärlek där inga problem existerar, bara kärleken till allt i livet! Här är det inget snack om att sova, mer vaket än såhär kan det ju inte bli. Tack för att du lade upp det här!
2006-12-09

  Spirit
Ja han lever vidare..tack fin hyllning.
2006-12-07

    Erika H
Mmm... gillas gillas gillas
snyggt skrivet
blir glad och upprymd
Tack
erika
2006-12-07

  Isla Estrecho
One good thing about music, when it hits you feel no pain... Schysst tribut till the grand master Marley, Dan!
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan