Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resande fot.


I fredags åkte jag hemifrån.

När man inte är hemma

så vet man

precis vart man hör hemma.

Hemma för mig är

där du är,

hos oss.




Övriga genrer av Marita Walldén
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 17:22



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vilken jättefin och varm dikt - kommer atttänka på min egen gubbe...när jag nån gång är borta från honom...å som jag längtar hem!!!!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi