Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ett ben med i Sportlaget, jag...


Ordföranden har ordet


E-mail till samtliga medspelare i Godhetens KampKlubb

Kopia till: Kärleken, Vänskapen, Välviljan, Idealiteten, Vilsen, Inspiration, Fred, Frihet, Lyckan, Glädjen, Humorn, Snällis, Mångfalden (matrialförvaltaren, problemlösaren)

Ärade Medlemmar!
Vill gärna, så här lagom till höstpremiären, tillskriva er några väl valda ord.
Det har ju blivit smått tradition, kära vänner!

Den gångna säsongen bjöd ju på både ris och ros, t o m beklagliga förluster! Som ni vet, så har Trovärdigheten lämnat klubben.

Jag känner nu vikten av att vi samlar våra krafter och tar nya tag!
Jag vill ge er lite av den framtidsvision, som jag ser framför mig! Jag vill ingjuta nytt mod i er alla.

VI MÅSTE BÖRJA SPELA SOM ETT LAG!
Och börja passa bollen mera inom laget! När vi går till anfall måste vi ha med oss HELA laget! Agerar vi solo, blir vi alla snart neutraliserade; en efter en efter en...
Vi kommer inte att ha en suck i h-e, mina Goda spelarvänner! Om vi inte samlar oss och håller ihop laget, kan vi lika gärna ställa in våra skor istället!

Vad gäller kansliet, som ständigt begärt assistans,kan jag meddela att en tjänst som Informationssekreterare, har utannonserats.
Hittills har 3 seriösa sökanden anmält sig:

Tabellbitaren
Loggan
Poeten

Första omröstningen i styrelsen gav Poeten en knapp ledning, med de övriga på delad jumboplats.
Styrelsen kommer snarast att ta slutlig ställning, efter att ha hört sig för med representanter för spelarna och lagledarna.
Om ett likaläge skulle uppstå så vidtar stadgeenlig straffläggning.

Och nu vill jag se klubben enad i en gemensam kraftansträngning för att visa att Godheten KK fortfarande är att räkna med!

Er ödmjuka Ordförande

Saga Guldlock
(Saga Guldlock)
  

P.S. Kan nån försöka locka tillbaka Trovärdigheten?
P.S.S. Kanske skulle vi kunna värva Snårigheten till oss och omvända honom till Målvakt? Vi behöver ju ett alternativ till Vilsen! Tänk om han skulle vara borta?
P.Sx3. Har nån sett mitt policy-sånghäfte?




Prosa (Prosapoesi) av E.B.A.S
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-12-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S