Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt mig….



om jag får vill jag uppleva
ulliga, bulliga, sidenlena moln
beströdda med stjärnglitter
vandra från tå till hjässa
värmen när ärliga ögon möter mina
omtänksamt, allvarligt, hoppfullt
utforskande varandras gåtfulla själar
löften om att bevara och beskydda det vi delar
ordlöst, respektfullt, varsamt
bara vi, så stilla, så vilsamt
svävande
kring en axel
i vår egen sfär





Fri vers av glittertindra
Läst 1086 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-12-07 18:50



Bookmark and Share


  stefan.g
En riktigt speciell text med innehållsvärda meningar som i sitt anspråkslösa tilltal ändå tilltalar och på sitt egenhändiga sätt förmedlar. En känsla som smått, dröjer sig kvar. För att i nästa stilla andetag, se något nytt. Bra skriven, verkligen!
2008-10-31

  sara-alice
jättevackert, särskilt de tre sista raderna
sitter kvar i mig
2008-02-09

  Freya
jag kan inte säga ordet sfär
och jag förstår det inte alls

men här blev det bara så vackert
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra