Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever ut mina drömmar, även om de skapades efter att jag mött honom.


en egen djup vilja


En våg av hopp sköljde in över mig.
När sanden egentligen borde ha runnit ut.
Jag önskade enbart en sak av djupetsgud.
Det var den framtid jag nu står vid kanten av.





Fri vers av cnne.
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-07 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.