Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till ro i soffan


Fokuserar

jag sitter omgiven av ljus
med benen vikta under mig

jag hör och känner mina hjärtslag

för snabba

fokuserar lugn
vilandes i kitteln av tjära

tryggt och behagligt

fylls av sorg och vemod
hjärtat slutar slå
och jag öppnar ögonen




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-07 22:14



Bookmark and Share


  glittertindra
jo, man måste arbeta på att hitta lugnet, det kommer inte av sig självt... Du skrev så jag kände lugnet själv... :)
2006-12-16

  Frederick
bokmärkt :D
2006-12-08

  Dilsewat
Detta var andligt vackert!
2006-12-08

  Jack E. Gladh VIP
Du befinner dig så väl i dina känslor
med en enkel rättframhet som inte är
så lätt för oss andra att hitta.
2006-12-08

  Mikael Lövkvist
Mycket överaskande, intressant, spännande, och välskriven!
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson