Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymtade dig...


Skymtade dig
djupt inne i
de blysvarta molnen
under den tidiga
morgongryningen.

Kanske var det
min starka längtan,
som skingrade
molnen och lät

SOLEN

och

LJUSET

tränga fram och
värma mig
med sina
sköna strålar

nu vandrade jag mot
din öppna ridå
fylld av nya energier
inför denna vackra dag.





Övriga genrer av Idun 1
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-12-09 10:35



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna mycket varma och vackra dikt får avsluta min kväll för, nu kom
lugnet !
2006-12-09

  noname_realmind
Jättefin dikt!

Gillar särskilt
"nu vandrade jag mot
din öppna ridå
fylld av nya energier "
2006-12-09

  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
underbar läsning
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1