Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan kännas jobbigt att var med folk som är falska. Som inte menar det de gör. Jag kräks av det. Och min största önskan, är att hitta någon.


Hitta mig någon.


Jag saknar.

jag saknar nån.

Jag saknar nån som gillar mig.

Alltid.

Som inte går.

Eller gör mig ledsen.

För jag vill att den stannar.

Jag vill att personen ska vara med mig.

Och jag vill att den ska vilja det tillbaka.

Annars är det bara falskt.

Men tyvärr är det svårt att hitta någon.

Men jag vill hitta någon.

Och jag önskar det varje gång det är fullmåne

Eller när jag blåst ut alla ljus på tårtan.

Men det går aldrig i uppfyllelse.

När?

Jag vill nu.

Jag orkar inte vara ensam mer.

Eller bli sviken.

Hitta mig, någon.




Övriga genrer av Carl
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-12-08 10:00



Bookmark and Share


  Lollan_
mm, fint och känslofylld.
2006-12-08

  Freya
jag fryser och ryser,
jag saknar dig.
2006-12-08

  Laijza
Håller med, smärtsamt innehåll. Men den konstruktiva kritiken lyder följande: Dikten flyter inte, ser en massa meningar som staplar. Skippa punkterna och ordet När?, väv in frågan istället. GudLUck
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl