Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksmälla

Uppslukad av din närvaro.



Förtrollad av din existens.


Berusad av din luft, så får jag mod till att göra galna saker


som jag ångrar djupt dagen efter.






Men jag kunde ju inte rå för det, jag var inte mig själv ju.





Jag kanske borde ta avstånd från dig ett tag.




Fri vers av Hemlig Agent
Läst 709 gånger
Publicerad 2006-12-08 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent