Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör något som inte bara gynnar dig själv


Vem

Vem skulle våga prata med flickan som ingen ser?

Vem skulle våga gå med på att dela med sig till dem som behöver mer kärlek?

Vem skulle våga riskera sitt liv för att rädda någon annans?




Övriga genrer av osynlig
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-12-08 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte är dom många
men dom finns
hjältar kallas dom
2006-12-19

    Naemi
Linn skulle våga. Hon vågar allt!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig