Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn


vänd ditt ansikte mot regnet
& låt dina tårar spädas ut

vänd din rygg mot regnet
& låt blodet från dina stympade vingar
bli rosa

vänd ditt ansikte mot regnet
& känn min hand mot din kind

vänd ditt ansikte mot regnet
& låt det radera ditt namn
mitt
är redan försvunnet

vänd ditt ansikte mot regnet
& låt det piska dig blind
här finns inte längre någonting
att se

vänd ditt ansikte mot regnet
& gör det till din vän
såsom du gjorde med mig

vänd ditt ansikte mot regnet
& kalla på det
med mitt namn




Fri vers av Nils W
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-12-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W