Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusglimtar

stänga in sig och försvinna eller visa upp sig och kämpa?
försöka att uthärda eller bara ge upp?
ibland känns allt meningslöst, när allt är kaos runt omkring och ingen lyssnar. allting blir så mörkt.

men även i mörkret finns det ljusglimtar och en liten bit av hopp.
i mörkret står någon med ett ljus och sträcker ut en hjälpande hand.

denna någon är du och jag vill alltid ha dig hos mig.




Övriga genrer av sweetfriday
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-12-08 22:40



Bookmark and Share


    Ylwa Moon
Jätte fin :)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

sweetfriday