Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen julkänsla


Ingen julkänsla

klappar
tomtar
gran
julljus
Kalle Anka
julsånger
skinka
rödkål
lutfisk och
tomtegröt.

En grön jul

med många plusgrader


utan snö.






Övriga genrer av Idun 1
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-12-09 10:17



Bookmark and Share


  noname_realmind
Nej utan snö blir det ingen julkänsla...
hoppas ändå på snö...

Skönt med alla tända ljus överallt iaf! :))
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1