Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila en stund....

Vila dina ögon en stund
så du kan se mig klarare

somna inte
då missar du allt

Jag är din om du
är vaken

alla möjligheters trotjänare




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-12-09 11:12



Bookmark and Share


  glittertindra
oj så fint... :) Det är så det känns när man är med någon man verkligen tycker om...
2006-12-16

  Mikael Lövkvist
En klockren fullträff.
2006-12-13

  Jack E. Gladh VIP
Säger så mycket med så få ord.
Poesi!!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson