Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarade av två rader, sedan vet jag inte vad som hände (fniss)


Tam-tara-tam-tam

I djupet av dina ögons brunnar
finns det verkliga du.

Om jag drunknar däri
så finner vi varann’
Om jag inte hoppar i
så hittar du en ann’

Tam-tara tam-tam
Tjoflöjt




Fri vers av Dionysius
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-12-09 18:18



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
där satt den!
jag blev glad
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius