Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vänta?

Våga vilja vinna
varna vilseledda vänner
värna vingklippta varelser

Varierande villebråd
vankelmodiga varaner
vildsinta varulvar

Vedervärdiga, vämjeliga
verbalt varsel
vidare, vackrare vyer

Vidimerat välmående
verkande Valium
visuell verklighetsuppfattning

Villkorslös vändpunkt
variant vidare
värdefullt vidöppen




Fri vers av Starfish
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 21:01



Bookmark and Share


  Nessie
Rolig ordlek som kräver tankearbete för att förstå, är dock inte säker på att jag tolkar rätt? Tolkar texten som att göra en förändring i sitt beteende för att uppnå en bättre tillvaro med obegränsade möjligheter? Fint ihopsatt och tycker om slutformulering.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Starfish
Starfish