Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under process,


Beethoven bröt ner mig i en dröm och Du var på andra sidan jorden


Att släppa taget är en konst,
och innan året är slut har jag


vaknat på nya planeter,i nya rum och uppfunnit tidsmaskinen som ska föra människan vidare mot sin andlighet


Att släppa taget är en konst,
men jag har aldrig kallat mig konstnär

och innan året är slut har jag uppfyllt min kvot,
jag har handlat på rea,
agerat idiot



Han som grät mina tårar
trots att han kysste mina läppar,

skulle jag hitta en ursäkt för allt ont jag gjort?


Hon som följde mina fotspår,
fast jag varnat henne förr,

skulle jag göra mer än vad jag redan gjort?


Hade jag bett mina böner lika halvhjärtat,
hade jag trotsat stormen ändå?


Skulle jag låta mig förföras mellan smutsiga lakan,
eller på billiga hotell,för hoppet om kärlek
en berusad kväll?

hade jag istället insett värdet av vänskap då?


Om jag fick resa tillbaka med facit i hand,


Kanske skulle jag ställt undan flaskan med vin,
kanske skulle jag stängt balkongdörren,

och gitarren skulle få vila sina strängar för en kväll


Kanske hade jag hållt mig till att
sjunga i duschen och
rimma på Konsum

Kanske hade jag tagit det andra tåget då?

















Fri vers av änglasjäl
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-12-10 03:19



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
Jag gillade att du skapade dig eget lilla unervirsum och det är ju på så sätt man kan sätta fingertopp känslan på alla känslor.Fan !!! kommer på mig själv och bli lite halvrörd du kan riktigt få till det när du vill och på vilka sätt du gör det då...,makalöst!!!!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl