Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till En Lögnare Från En Annan



Du kan säga att jag stjäl dina ord,men du vet inte hälften av vad jag är kapabel till.Du kan sjunga vaggvisor för mig varje kväll,men det jag behöver kan du aldrig ge.Oförmögen att älska,att se förbi dig själv någon gång kommer du sluta som en av dom vi läste om igår.

Jag kan spendera ett helt vid din sida,men du skulle aldrig känna mig ändå.Så många gånger jag gett mig för din lust som alltid tycktes tränga sig på när jag låg slagen vid din högfärd.Jag valde att svälja min gråt för jag trodde på dig varje gång,fast hjärtat talade sanning och du alltid sålde mig för minsta krav.

Du brukade säga att jag var färgerna på din paljett,ibland även den vackraste du sett.
Du brukade sy mina sår,och kyssa mitt hår,och mina känslor var vad du band dig vid igår.


Mina vänner har varnat mig,men jag vill ju bara få dig att verkligen älska mig så jag kan lämna dig sen.
Jag har gett dig mina bästa stunder och du har betalat mig med gamla mynt,jag har kämpat för att hålla musiken vid liv för att dra mig upp i en trasig lina.Och lögnerna har hållit mig flytande.

Trots att jag simmat bland hajar har skräcken bott i en maläten garderob,och mörkret har varit min bästa vän,men när jag inser att jag har fel och att jag aldrig kommer få min existens hyllad med de efterlängtade ord jag skänkt dig om och om igen,så är de lika bra att fly innan man sjunker med resten av besättningen.


Och du ska veta att i samma stund du vaknar med endast tomhet i din famn i ett mörkt rum med kalla väggar,är jag redan halvvägs på väg mot soluppgången med mitt första sanna leende på länge.





Fri vers av änglasjäl
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 04:22



Bookmark and Share


  Jinzan
Oj, fastnade för rubriken och ännu mer för texten och kunde inte änns andas ibland bara för att allt lät så verkligt, som en film... oj oj oj... ;)
2006-12-15

  Daniel lindqvist
Ja *applåder* vad mer kan man säga. tar av mig hatten och buga kanske är det enda man kan göra bra...,nä helt suveränt
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl