Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Jag börjar bli trött på allt jag läser om dig, hör om dig, gör med dig.
Vad är det som är så speciellt med dig, det alla ser hos dig.
Allt du gör är så fantastiskt och oförkastligt.
Jag har tröttnat på dig, älskat dig, slängt bort dig.
Det är inget speciellt med dig, det finns inget folk ser hos dig.
Det är bara du som uprepar dig.

Igen
Igen
Igen

Du kan aldrig öppna dig, vänta dig, tro dig.
Att jag skulle glömma dig




Fri vers av Qillin
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-12-10 13:07



Bookmark and Share


    BaraOrd
...vem handlar den om?
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Qillin