Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud har skapat någonting fel

den som är ensam syns inte i natten

den har inte tillräckligt med kraft för att gatljusen ska nå fram

inte lika mycket kraft som två

 


men två behöver inget ljus när de har varandra




Övriga genrer av osynlig
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-12-10 18:57



Bookmark and Share


  Amina
oh, vad fint och:jaa
2007-06-06

    ej medlem längre
`det är synd att man ofta ska behöva vara två för att synas
delad glädje är dubbel glädje
2006-12-19

    uppåtframåt
Så känns det.
2006-12-11

  Sanningsägaren VIP
Tack för denna
den väcker en massa tankar hos mig
/åsa
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig