Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


För med dig kom våren

Orolig
för,

framtid,
dåtid,
nuet och sedan

öppnar munnen
men stänger den igen
när jag inser att jag inte har något
relevant att berätta

kylan biter sig fast
som en kniv som skär genom ryggmärjen
med tejp över munnen
och en kniv i min hand
känner jag mig säker på vad jag vill
och en sak kan jag lova
det är inte det här.


Skulle jag ändra en sak,
då skulle det vara
om.
hade inte om varit
kanske du varit,
Min.
och ibland blir det bara
för,
mycket.

Åter igen,
snubblar jag på min egen tanke


\"Jag vill vara den där tjejen,
somjustduhållerihanden\"




Fri vers av inspiration.
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 19:33



Bookmark and Share


  hallon
jag älskar ditt sätt att sätta ord på tankar.
<3
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.