Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hamna bakom.


Försökandes glittrande


Som en i mängden
Bland fönsterpynt
Försöker mitt yttersta
Då glittret framför
Ändå glittrar vackrast




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:04



Bookmark and Share


    kamerakåt
fin text :) den berör
2007-01-09

  Mangal VIP
Jobbigt läge. Bra om att inte känna sig tillräcklig. Bra liknelse.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta