Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan finns krafter som bedövas

Genomskinliga
Sidengardin är tätnät
innehåll söker




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta