Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what to say? ;X


fysisk smärta - och nu snackar vi inte rakblad, baby





Tystnaden du lämnar efter dig
skär i mig med knivar.
Dina spöken gnager bort
ruttet kött
från knäckta revben
och
mina lemmar.
De vassa naglarna du har, klöser mig ,
river bort min hud.
Din ishand kramar sönder
mitt hjärta,
och med ren viljestyrka
bryter du mina fingrar.
Ångestens saxar klipper i mina nagelband ,
Några välplacerade sparkar i
ansiktet.
Mina tänder krossas och blandas
med blodplasma i min
munhåla, men döljs väl
av
köttlösa läppar.
När du går lämnar du ett stort, gapande hål efter dig.







Jag vet hur det känns att vara obetydlig.






Fri vers av hatobjekt
Läst 757 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 20:52



Bookmark and Share


  vintervila
De vassa naglarna du har, klöser mig ,
river bort min hud.
Din ishand kramar sönder
mitt hjärta,
och med ren viljestyrka
bryter du mina fingrar.




jag skulle kunna säga att du var fenomenal, men det gör jag inte.
du skriver däremot hänsynslöst bra.
2007-01-04

  brainwashed
ÄLSKAR DEN <3 DÅ ÄR OTROLIG DARLING.
Helt sjukt bra, bokmärke <3
2006-12-18

  Manal
jag tycker att du fömedlar en otroligt stakr känsla, du skriver djupt.

dikten skulle bli mkt bättre med mellanrum, ågra få styvken.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt