Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅNG beskrivning av en kort text: satt och funderade över min barndom... kanske har jag skrivit det här förut men jag skriver det igen för det känns så starkt


Jag minns...

Jag minns inga kramar...




Övriga genrer av Dionysius
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-12-10 21:29



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
varv på varv skulle
man vilja ge då
men jag antar att det
ändå är oersättligt

därav tomma rader efter?
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius