Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tafatt

Våra blickar leker tafatt

Ditt ögonkast jagar mitt

flackar blygt
gömmer sig
bakom ögonfransarna

Tårna slår knut på varandra
nedanför täckets kant

Jag är din för alltid
om du lyckas fånga mig
i den glödande ljusströmmen
mellan dina ögon
och mina
inatt




Fri vers av Jenny*
Läst 676 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-30 20:24



Bookmark and Share


  Markattan
Härliga ord med mycket värme.
2005-01-05

    hesiro_sankanjo
du nyanserar allt så fint
2004-12-30

  Ola Rydberg
bra och häääärlig
2004-12-30

  Cattis Rönn
gillar din beskrivning...Bra!!!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*