Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan på något oundvikligt


Nu

Nu hände det
Hon hörde mig innan jag svarade
Hon sa att Hon sa att
och jag visste redan
och allvärldens sorg var här
Ville skrika - \"Säg inte mer
jag har ingenstans att förvara orden
här finns bara ett tomt hål\"
Men vanans makt
och viljan
och behovet
och kärleken
glöm inte Kärleken
Och orden kom
någonstans ifrån
Dom rätta
Dom förväntade
och jag tänkte
Tänkte jag?
Kanske tänkte jag Var är Du Gud?
Men också det här
ska jag orka.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 810 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-12-11 16:25



Bookmark and Share


    Bim
Vad händer?En bra och medryckande text.hälsn.Bim
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP