Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Hon\"

Ser henne i ögonen
Hon, som tar all uppmärksamhet
Jag blir till en skugga som ingen ser

Jag hatar henne
Hatar hennes hjärta för varje slag det slår
För att det pumpar blod till hennes röda, leende läppar
Jag hatar hatar HATAR hennes ögon
Så söndergråtna. Ändå ler hon med dem
Falska flicka, jag hatar dig!

Välsvarvade ben, varma välkomnande armar
Det ger hon sken av
Ett tunt tyg mellan sanningen och lögnen
Lurar omgivningen
Vaggar in den i trygghet i takt med hennes steg
Alla ser, men ändå inte. ser du?

Jag blir aldrig av med henne
Hon torterar mig
Driver mig till gränsen

Våra blickar möts
Det glödande hat som bränner inom mig
Flammar upp till en besatthet jag inte kan kontrollera




Det säger kras när skärvorna av min spegelbild vidrör marken




Fri vers av Canadien
Läst 538 gånger
Publicerad 2004-12-31 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måste ju bara ge dig en stjärna i kanten för denna skapelse..
FAN va bra!
(fast det har jag ju redan sagt) ;P

Kommentera gärna mina senaste ^^
2007-02-09

    ej medlem längre
Måste ju bara ge dig en stjärna i kanten för denna skapelse..
FAN va bra!
(fast det har jag ju redan sagt) ;P
2007-02-09

    ej medlem längre
En dikt.. En dikt som berör, på djupet..

Där mot slutet så börjar man förstå - din spegelbild (?) Du beskriver det så bra.. Varje mening, varje ord.. Man känner det, mellan raderna.. Hatet.. Det oundvikliga, inom dig.. Man känner igen.. En text man kan relatera till..
Väldigt bra skrivet!
2006-12-08

    Malin Johansson
Gillar din dikt... mycket bra!!
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien