Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare en dikt på samma tema som lånsamhet i evighet. en bön i en värld som är för snabb för sitt eget bästa.


Den g(l)ömda paradoxen

Långsamhet är livets stora paradox
- men vi har g(l)ömt den i en säker box.
Kastat den ifrån oss i all hast,
sprungit till vår nästa kafferast.

Men långsamhet,
är evighet.
Hjälp oss fatta denna hemlighet.
Hjälp oss i vår stress få varva ner
- först då kan vi hinna mer.




Fri vers av pastorn
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:28



Bookmark and Share


  palle
Härlig rytm, i rätt tempo! Mvh Palle
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

pastorn