Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina absolut första dikter. lägger ut den för att göra ett försök att förstå min egen utveckling... om det nu finns någon sådan.


Gudagåvan

Ett barn är oss givet,
en gåva från Gud.
Hans son kom till livet,
med kärlekens bud.

Han lades på strå
i en krubbas bott.
Ty stallets vrå
var gudsbarnets lott.




Fri vers av pastorn
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 13:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ett litet barn inför ett
stort uppdrag!
2007-01-26

  Lill_poeten
Jättebra, pastorn!! Enkel och fin, vanlig men bra!
2006-12-19

  stella
Varje barn är en gudagåva. Gillar ditt rim på lott!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

pastorn