Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt leende i ett timglas

Tappade mitt leende i ett timglas.
Ett leende stelnar när det blir instängt.
Inte kan det le, va\' , av sig självt, va\', i all evighet.

Tappade mitt hjärta i en isvak.
Ett hjärta fryser bland krossad is.
Hur många tögummor ska få passera?

Tappade min glädje i en urmodig insikt.
Glädje grumlas när ens glasögon är oslipade.
Inte är jag slipad nog att se vis ut när jag gråter.

Det är svårt att le utan hjärta och glädje.
Ett stelnat leende når ingen;
glädjer ingen.




Fri vers av E.B.A.S
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S