Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna

För att kunna se måste man kunna höra..
För att kunna höra måste man kunna prata..
För att kunna prata måste man kunna tänka..
För att kunna tänka måste man kunna känna..
För att kunna känna måste man kunna älska!!

-Yoshi 05




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu