Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra läppar är sötare än deras

Du viskar känslor i mitt öra
när jag känner dina lungor mot mina
vi andas tillsammans
du o jag

hjärtat pumpar dånande musik
det vill vara under din hud
där alla sagor finns

våra läppar är sötare än deras
salivsirap

din höft smeker ett sår i mig
ett minne i min hud

låt dina händer trycka på tangenterna
gör så singnalerna skickas

jag älskar dig med ord
som ångar från min kropp.




Fri vers av fridele
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 15:35



Bookmark and Share


  Markus Alm
Fin text!
2008-04-08

    Camillaa
Åh, va gulligt skrivit :)
/ C
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fridele
fridele