Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inget var så stort

ljudet av bomberna tog med henne hit
utspäd och utsläckt
men ändå med himmelen över sig
inte för att vara med mig




hon sa att det fanns vackrare saker
som jag inte kände till
ge mig din hand och sjung mig till sömns
ingen ångrar vad vi gjort

jag såg spickorna i dina ögon
men de var inte riktiga
stora saker gör små dåd
till vårat universum

ingenting är viktigt för er nu
ta mig till vår värld
men ändå med stjärnorna över mig
har jag något att leva för

jag tar min tillflykt till dig ikväll
jag bär allt ditt ansvar inatt
ta min hand och fly till imorgon
inget är vackrare än oss nu


du var inte den jag trodde hon var
jag är större och ondare
ingen kan störa våran vallfärd ner till himmelen
jag ska lära dig allt om altruism




Fri vers av fannen
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-12-12 20:26



Bookmark and Share


  Louisaerika
Lars Winnerbäck spökar här...
Tycker om vad jag läser. Det är melodiskt poetiskt...
Lite tycker jag dock att det ibland gränsar till för mkt...
2007-01-15

  Bump
den här var ju vackrast någonsin däremot.
2006-12-12

  verkligen
vackert språk
jag gillade den verkligen för den var klar
fast ändå inte enkel
om du förstår

jag skulle vilja höra denna som indiebalad
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum