Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

River murar
Och
Bryter väggar

En sval blick

Långt borta

Ord som
Är
Trasiga

Andetag
Av
Sorg

Önskar
Om
Lycka

Ett ögonblick
Av lycka




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-12-12 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet