Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just depending on me...


Evigt oberoende


\"Du släpper inte någon in på livet\"
Nej, för att släppa in någon är att dela med sig av sig själv

Att dela med sig för en närmare andra
och att komma närmare gör att man blir beroende av människor

Det skrämmer mig mest
Mer än något annat så är jag rädd för att vara beroende av andra

Rädd för att känna saknad
Rädd för att känna längtan

Rädd för att inte klara mig själv
Rädd för att inte kunna stå på egna ben

Det finns inget som skrämmer mig så som andra människor
Människor som är snälla och bryr sig




Fri vers av Nattiz
Läst 712 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-13 04:20



Bookmark and Share


  Rozhan
Stark text! Kände en desperation över situationen när jag läste dina ord, man vill men kan/vågar inte släppa in någon i sitt liv! Ditt upprepande av ordet "rädd" förstärker känslan & det blir väldigt genuint!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz