Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hördu Jante! SLÄNG DIG I VÄGGEN!

 

 

varför ska jag inte erkänna
att min köttfärssås smakar himmelskt
att mina julgodisar
ger en vibrerande känsla i hela kroppen

varför kan jag inte stå för
att jag är rätt söt
att mitt hem är i fint skick
att min son är väluppfostrad och go
att jag ibland åstadkommer rätt bra grejjer

fast det jag egentligen ville ha sagt


MIN KÖTTFÄRSSÅS
ÄR EN DEL AV HIMMELRIKET!




Fri vers av Xena
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-12-13 12:40



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Och då blev man hungrig... =)
Du har rätt i allt, det törs jag säga, även om jag inte smakat din köttfärssås.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Xena