Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Either/or

Jag vet inte om jag ska ge alla en ny chans
eller bara bryta up
Det är likadant varje gång
och ni var ju aldrig särskilt bra heller
Ska jag forstätta kämpa för att hålla er kvar
för att vara omgiven av många
inte behöva känna mig ensam
För vi har ju åtminstone kul ibland
Eller ska jag släppa taget om er
för alla gånger ni varit på eller över gränsen
även fast det skulle göra mig ensam
Då har jag ju så få kvar
Jag orkar bara inte anstränga mig för att hålla fast bitar som hänger löst på mig, jag orkar inte lägga tid och känslor på såna som er
Men om jag släppte
skulle jag bli ensam?




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:21



Bookmark and Share


    Morbide
här känner jag igen mig. jätte mycket faktiskt.
väldigt bra :)
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty