Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur samlingen Dikter i verkligheten


DB 038 Självkännedom



En skall ju vara
litet självkritisk också

hon ger sig själv
god kritik




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-13 18:20



Bookmark and Share


  eatinginside
Åh, den här var inte dum. Den var rent ut av jävligt bra. Och smart, och fyndig. Konstigt att den inte fått några kommentarer. Den får bokmärkas!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP