Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnarglädje




Den som aldrig har förlorat
vet inte hur det känns
att vinna










Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-01-13 14:32



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Träff i 10! Helt rätt!
2007-01-17

  aPorcupine
Exakt! Bra skrivet, Kram
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Klick_