Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rev muren


Jag hittar mig själv

åter


i ytterläge



Och jag tror jag börjar lära känna mig nu




Jag vill möta regnet naken


Helhjärtat




Beblanda min själ



Med tårarna från skyn




Tömma min kraft


Och hela dagen springa tills huvudet är tomt



Där tankarna talat


Utan att uttala ord





Jag gråter in natten


Befriad


















Fri vers av alx
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-14 03:27



Bookmark and Share


  aol
så rörande rent ditt jag talar
2008-01-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här var otrolig, kan nästan känna regnet falla...:)
2006-12-15

  Thurizas
fint ,rent!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx