Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foster?

Jag åker.
Till fosterhem.
blir ett fosterhemsbarn.
foster...?
Blir jag \"Miss fosterbarn\"?
miss... missfosterbarn?




Övriga genrer av Canadien
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-01-02 16:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kom att tänka på judie foster, skådespelerskan, miss foster.
2005-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien