Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min bästa vän


Ia

Du är solen

du är månen

du är jorden

du är alla färger i regnbågens bro

 

 

du har en förmåga

att vidröra

själen

på det sätt

att man aldrig glömmer dig

 

 

du orkar vara ledsen

när du visar dig svag

är du som starkast

du är den axel som jag helst vilar mitt huvud på

 

 

man kan lita

man känner trygghet

ärlighet och tillit

 

det du inte ser

genom dina ögon

lovar jag hjälpa dig

att förstå

 

tack

för att du är min ängel




Fri vers av Niki
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-12-14 15:35



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
micael har så rätt, bara genom dina ord, känner man hur mycket man tycker om personen det är ämnat till.. Jättefin!
2007-03-02

  Micael Axelsson
*andas med slutna ögon*
En verkligt fin o på många sätt, underbar, dikt.
Dessutom är den i hela sitt väsen tillägnad en
enda vän... och från det gungar den fram sin
kraft.
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Niki